BILANȚUL UNEI SĂPTĂMÂNI LA POLIȚIA LOCALĂ

BILANȚUL UNEI SĂPTĂMÂNI LA POLIȚIA LOCALĂ

Conform unei informări transmise de Poliția Locală, în perioada menționată, agenții de la Poliția locală au desfășurat activitățile curente de prevenire, menținere și constatarea actelor și faptelor sancționate de lege, conform competențelor conferite de actele normative în vigoare, astfel :
– Sancțiuni contravenționale aplicate 16 – în valoare de 4200 lei
– Avertismente scrise -1
– Sesizări telefonice, inclusiv pe 112- 4
– Persoane conduse la DAS Giurgiu – 0
– Sesizări din oficiu – 27
– Persoane legitimate – 29

Compartimentele de specialitate: comercial, disciplina în construcții, executări mandate, mediu și evidența persoanelor, au acționat prin luare de măsuri legale împotriva faptelor constatate și sesizate prin petițiile înaintate de cetățenii giurgiuveni.
În data de 06.03.2017, orele 20.30, personalul DPL Giurgiu, aflat în serviciu a participat, în baza unui Plan de acțiune, pentru asigurarea și menținerea ordinii publice, cu ocazia desfășurării meciului de fotbal, al echipei locale Astra Giurgiu, în campionatul intern, Liga I, cu FC Botoșani.
De asemenea, în data de 11.03.2017, orele 20.30 a avut loc pe Stadionul Marin Anastasovici, meciul de fotbal între echipa locală Astra Giurgiu și CSU Craiova, primul meci din faza play-off a Ligii I la fotbal . Poliția locală a asigurat menținerea ordinii și liniștii publice, alături de celelalte forțe, în sistem integrat.
În aceeași dată, la orele 15.00 a avut loc meciul de fotbal din Liga IV, seria sud, între echipa CSM Dunărea Giurgiu – ASMV Călugăreni, meci desfășurat pe Stadionul Dunărea Port. Poliția locală a asigurat menținerea ordinii și liniștii publice cu echipajul intervenție, aflat în serviciu, în baza unui Plan de acțiune.

Previziuni :

Activitatea instituției se va concretiza prin activitățile curente de patrulare, având ca scop principal preîntâmpinarea actelor și faptelor infracționale stradale și sancționarea acestora, conform competențelor.

Ultima modificare: 13.03.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul LUCRĂRI EFECTUATE DE SC ADPP GIURGIU SA

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.